Reparation og udskiftning af siderude

Reparation og udskiftning af siderude på den nemme måde

Du kender det. Du er ude at køre, og alt er i den fineste orden. Lige indtil du hører den alt for genkendelige lyd af en sten eller skærv, der rammer din rude. Og selvom du krydser både fingre og tæer for, at ruden er uskadt, må du hurtigt erkende, at du har fået et stenslag.

Stenslag er ikke ligefrem det, man går drømmer om at få – men sandheden er, at de er næsten uundgåelige. Et stenslag er desværre heller ikke noget, man lige sådan kan ignorere – får man ikke udført reparation af siderude i tide, kan man nemlig risikere, at ruden slår revner. Og så skal man punge ud for en helt ny rude og et styks siderudeskift.

Heldigvis behøver gode råd ikke at være dyre, og hos Dansk Bilglas klarer de både reparation af siderude såvel som udskiftning af siderude hurtigt, effektivt og til en pris, der giver mening.

Få udført skift af siderude på din adresse

En bil kan være svær at undvære, og samtidig kan det være svært lige at finde tid til at svinge forbi et værksted. Derfor kører mange rundt med et stenslag uden at gøre noget ved det – men det er en farlig leg, for jo længere tid du venter med at få fikset dit stenslag eller din skade, jo værre bliver det.

Når du får et stenslag fx i din bil siderude, opstår der overspænding i ruden, og på et tidspunkt vil ruden begynde at slå revner – og så kan en hurtig reparation af siderude ikke gøre det. I stedet må du få udført skift af siderude.

Få fikset din rude hvor og hvornår, der passer dig

Heldigvis behøver hverken reparation af siderude eller udskift af siderude at være nogen kompliceret affære – i hvert fald ikke, hvis du hyrer Dansk Bilglas til opgaven. De klarer nemlig både stenslag og udskiftning af siderude såvel som udskiftning af bagrude hurtigt og effektivt, så du kan blive godt kørende igen.

Hos Dansk Bilglas har du tilmed to muligheder:

  1. Du kan vælge at køre din bil på et af deres mange værksteder. Her klarer de både reparation af siderude såvel som siderudeskift på ingen tid.
  2. Vil du spare dig selv for besværet, kan du booke Dansk Bilglas til at troppe op, der hvor du er. Her kan en mobilmontør effektivt klare reparation og udskiftning af siderude.

Sådan får du et helt uforpligtende tilbud på skift og reparation af siderude

Hvad koster stenslag reparation?  Og hvor meget skal du punge ud for udskift af siderude? Det er selvfølgelig meget rart at vide, hvad en reparation eller skift af siderude skal koste, og her kører vores samarbejdspartner Dansk Bilglas heldigvis med gennemsigtige priser. Reparation af stenslag på din adresse starter fra 650 kroner, mens det på værksted starter fra 400 kroner. Skal du have skiftet sideruden, kommer prisen an på model, årgang og udstyr – men du kan altid slå på tråden hos Dansk Bilglas og få en helt uforpligtende pris.