Hvad koster en stenslag reparation? Få svaret her

Hvad koster stenslag reparation? Få svaret her

Har du været så uheldig at erhverve dig et stenslag? Selvom et stenslag kan virke både lille og uskyldigt, er det vigtigt, du sørger for at reagere, så snart du opdager det.

For selvom stenslaget kan se uskyldigt ud, skaber det spændinger i din rude. Og hvis ikke du får reparation af din siderude, forrude, bagrude, eller hvor skaden er sket, i tide, risikerer du, at din rude slår revner – og så skal du til at undersøge skift af forrude pris i stedet.

Hos Dansk Bilglas står de heldigvis klar til at hjælpe. De rykker hurtigt ud, og så gør de det tilmed til en overkommelig pris.

Få svaret: Hvad koster stenslag reparation?

Er du på udkig efter stenslag pris? Så er du landet det rette sted. Her på siden har vi nemlig lavet et overblik til dig over Dansk Bilglas’ priser, når det kommer til hvad koste stenslag reparation.

Hos Dansk Bilglas har du flere forskellige muligheder, og det er afgørende for den endelige stenslag pris.

Her er dine muligheder:

  • Book en tid på et af deres værksteder, når du har opdaget skaden. Booker du tid til reparation af stenslag på et af Dansk Bilglas’ værksteder, starter stenslag pris på 400 kroner for det første stenslag. Alle stenslag herefter koster kun 150 kroner.
  • Book en mobilmontør til din adresse og vær sikker på, at skaden bliver fikset hurtigst muligt.  Vil du gerne undgå at skulle på værksted med din bil? Så kan du vælge, at Dansk Bilglas skal komme til dig. Der er ingen forskel i kvaliteten af din reparation, og du sparer dig selv for både tid og besvær. Hvis Dansk Bilglas skal komme til din adresse, starter prisen ved 650 kroner. Det er prisen for det første stenslag. Herefter er stenslag pris 150 for hvert yderligere stenslag.

Et stenslag er dog ikke altid bare et stenslag – og du kan risikere, at stenslaget er så stort, at ruden slår revner. Her kan Dansk Bilglas heldigvis også være behjælpelige, og de klarer hurtigt og effektivt skift af rude på din adresse eller på et af deres værksteder.

Er du i tvivl om priser? Sådan gør du for at få en konkret pris

Svaret på spørgsmålet “Hvad koster stenslag reparation” er ligetil – for her er prisen fast. Er det i stedet skift af fx en forrude, kommer prisen an på bilens årgang, model, udstyr og så videre.

Du kan dog altid kontakte Dansk Bilglas for at få en konkret og helt uforpligtende pris på et rudeskift.