Reparation af stenslag -> Sådan gør du


Reparation af stenslag i forrude – hurtigt og effektivt

Har du været så uheldig at tilegne dig et stenslag? Det er nok ikke ligefrem et stenslag, der står øverst på ønskelisten, men det behøver faktisk hverken at være besværligt, dyrt eller tidskrævende at få reparation af stenslag i forruden.

Vores samarbejdspartnere Dansk Bilglas klarer nemlig opgaven hurtigt og effektivt, så du kan blive godt kørende igen inden for kort tid. Dansk Bilglas kan klare reparationen med det samme på din adresse, eller du kan slå et smut forbi et af deres mange værksteder – nemt og bekvemt.

Er det nødvendigt med reparation af stenslag i forruden?

Et stenslag kan virke uskyldigt – og måske du tænker: “Ej, det kan jeg da sagtens vente med at fikse”?

Sandheden er dog, at hvis du ikke sørger for at få fikset stenslag i forruden i tide, kan skaden blive værre. Hvis du ikke får reparation af stenslag i forrude hurtigst muligt, kan skaden nemlig udvikle sig.

→ Stenslaget skaber en spænding i din forrude. Og ligesom en ballon på et tidspunkt vil give efter for presset, hvis du puster for meget luft i, vil spændingen i din forrude på et tidspunkt udvikle sig til en reel revne – og en revne i forruden koster flere knaster end en simpel reparation af stenslag i forrude.

Sådan skal du gøre, hvis du får et stenslag i forruden

Har du fået et stenslag? Så er processen heldigvis ret simpel – så længe, du altså sørger for at reagere, så snart du har opdaget det.

Sådan gør du, hvis du skal have rep af stenslag:

  1. Når du har opdaget dit stenslag, skal du hurtigst muligt dække det til – fx med et stenslagsplaster. På den måde undgår du, at der kommer fugt og snavs ind i slaget, og det gør dig bedre stillet, når det kommer til en reparation.
  1. Herefter hiver du fat i fx Dansk Bilglas, der står klar til at hjælpe dig med at få det fikset. Jo før, du får fikset dit stenslag, jo mindre er risikoen for, at ruden begynder at revne.
  1. Du bestemmer selv, om Dansk Bilglas skal troppe op på din adresse, eller du foretrækker at svinge forbi et af deres mange værksteder. Som udgangspunkt fikser de et stenslag på 15 minutter, så du skal ikke bekymre dig om unødig ventetid.

Du kan bestille Dansk Bilglas til at køre ud til dig og fikse rep af stenslag fra 650 kroner. Du kan også køre bilen på et af deres værksteder, hvor priserne starter fra 400 kroner. I begge tilfælde koster hvert ekstra stenslag kun 150 kroner.

Det er en billig omgang versus at skulle skifte hele ruden eller udskiftning af bagrude, fordi dit stenslag har udviklet sig til en reel revne.