Hvad koster skift af forrude? Få svaret her

 

Hvad koster skift af forrude?

Hos vores samarbejdspartner Dansk Bilglas behøver du ikke at frygte svaret på spørgsmålet “hvad koster skift af forrude” eller ”hvad koster stenslag reparation”– for prisen er fair, og så rykker de hurtigt ud, så du kan blive godt kørende igen.

Har du fået et stenslag, der har udviklet sig til en revne i forruden? Så er du nok ved at undersøge skift af forrude pris – for selvom det er vigtigt med en hel forrude, er prisen det selvfølgelig også.

Læs med her, hvor vi giver dig et overblik over hvad du kan forvente af omkostninger for skift af forrude pris.

Slår ruden revner? Få skift af forrude pris

Har du været så uheldig, at du har fået en revne i din forrude? Så skal det selvfølgelig tages hånd om.

3 hurtige fakta om en revnet rude:

  1. Har du fået en revne i forruden, er din bil muligvis ikke lovlig – og en revne i forruden sørger for, at du ikke sådan lige kommer igennem syn af din bil.
  2. Det er farligt at køre med en revne i forruden – det betyder nemlig, at din rude er mere porøs, og det gør det farligere for dig at færdes i trafikken.
  3. Selv et lille stenslag kan udvikle sig til at blive en revne. Et stenslag skaber spændinger i ruden, og ruden giver lige så stille efter – og vupti, så har du pludselig en revnet rude.

Hvad koster skift af forrude?

Hos Dansk Bilglas har de faste priser på eksempelvis stenslag – men det er bare ikke lige nemt at sætte én fast pris på hvad koster skift af forrude, for der er forskel på udskiftning af autoglas.  

For ligesom der er forskel på mennesker, er der forskel på biler.

Skift af forrude pris afhænger blandt andet af:

  • Din bils model. Forskellige modeller har forskellige ruder, og derfor har det betydning for prisen.
  • Din bils årgang. Den samme model fra forskellige årgange kan have små ændringer, og det har blandt andet betydning for, hvor nemt det er at skaffe en ny forrude til din bil.
  • Udstyr og ekstraudstyr. Er der særlige tilføjelser og udstyr, kan det have betydning for prisen på skift af forrude.

Du kan dog altid få en helt konkret pris på netop din forrude ved at kontakte Dansk Bilglas. Det er selvfølgelig helt uforpligtende, og så ved du, hvad du skal regne med. Husk også at undersøge, om din forsikring måske dækker.

Få skiftet din rude hvor og hvornår, det passer dig

Hos Dansk Bilglas tilbyder de at hoppe i bilen og sende en mobilmontør ud til dig – det betyder, at du ikke engang behøver at køre bilen på værksted for at få udskiftet din forrude. I stedet klarer de kompetente fagfolk udskiftningen lige der, hvor du ønsker.

Uanset om du vælger at booke en mobilmontør eller køre på et værksted, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top – og Dansk Bilglas har det rette udstyr og kompetencer til både at kalibrerer frontrudekamera såvel som din forrude.