Få reparation og udskiftning af bilruder

Reparation og udskiftning af bilruder på dine vilkår

Er ruden begyndt at slå revner, eller har du erhvervet dig et eller flere stenslag? Uanset om du har brug for reparation af bilruder eller udskiftning af bilruder, er det vigtigt, du reagerer i tide – ellers risikerer nu nemlig, at skaden bliver endnu værre, og det kan blive en dyr fornøjelse.

Har du ikke lige tid til at sende bilen på værksted og måske skulle undvære den i flere dage? Så er der heldigvis råd for sagen, og når du bruger Dansk Bilglas kan du faktisk få udført reparation af autorude  såvel som rudeskift hvor og hvornår, det passer dig.

Få reparation af bilruder, hvor det passer dig

Hvis du har fået et stenslag, kan det måske virke uskyldigt – men selv et lille stenslag kan ende med at give din rude revner, så du er tvunget til at få et rudeskift. Et stenslag kan nemlig skabe spændinger i din rude, og derfor er det vigtigt at få udført kompetent udskiftning af bilruder, så snart du opdager dit stenslag.

Synes du, det virker uoverskueligt at finde tid til at aflevere bilen på et værksted i en travl hverdag? Med Dansk Bilglas slipper du for besværet – de kan nemlig klare reparation af bilruder på din adresse. Ofte klarer de et stenslag på et kvarter, og så du allerede videre.

Slår ruden revner? Så er det tid til udskiftning af bilruder

Er din rude begyndt at slå revner? Så skal du sørge for at booke tid til udskiftning af bilruder hurtigst muligt. Det kan være både farligt og uforsvarligt at køre i en bil med en revne i ruden.

Rudeskift uden besvær

Hos Dansk Bilglas kan du heldigvis få udskiftning af bilruder hurtigt, effektivt og uden besvær. Du bestemmer selv, om de skal sende en mobilmontør ud til dig på din adresse, eller du foretrækker at svinge forbi et af deres mange værksteder – på den måde får du et forrude skift på dine egne præmisser og uden unødigt besvær.

Kvaliteten er lige høj, uanset om du foretrækker det ene eller det andet.

Se priser på udskiftning af bilruder og reparation af bilruder

Prisen er selvfølgelig ikke underordnet, når du gerne vil have reparation af bilruder eller udskiftning af bilruder.

Når du bruger Dansk Bilglas, skal du heldigvis ikke være bekymret for at vælte budgettet. De kører ud og udfører reparation af bilruder på din adresse fra 650 kroner, mens priser på reparation af bilruder på deres værksteder starter fra 400 kroner.

Skal du have udskiftning af bilruder, kommer det an på din bil (mærke, model, årgang, udstyr og så videre), men du kan altid ringe til Dansk Bilglas og få et uforpligtende tilbud på fx udskiftning af forrude.