Slår ruden revner? Vi klarer reparationen

Reparation af bilglas: Få fikset alt fra stenslag til revner i ruden

Har forruden fået et af de frygtede (men uundgåelige) stenslag, eller har du været så uheldig, at der er kommet en revne i bilglasset? Så står de klar til at hjælpe dig hos Dansk Bilglas, så du kan få udbedret skaden hurtigt og effektivt. 

Alt, du skal gøre, er at kontakte Dansk Bilglas, som gerne kører ud til din adresse og udfører både udskiftning af autoglas  såvel som reparation af bilglas. De klarer opgaven hurtigt og effektivt, så du hurtigt kan blive godt og sikkert kørende igen.

Få udskiftning af bilglas uden besvær og ventetid

Slår ruden revner? Så er det vigtigt, at du reagerer i tide – ellers risikerer du nemlig, at skaden bliver endnu værre (og endnu dyrere). Hos Dansk Bilglas sørger vi for udskiftning af bilglas – hurtigt og effektivt, så du slipper for unødig ventetid.

Vores dygtige samarbejdspartner Dansk Bilglas kan klare både udskiftning af autorude og bilglas på din adresse eller på et af deres mange værksteder – det er helt op til dig, hvad du foretrækker. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på at få et flot resultat og et serviceniveau udover det sædvanlige.


link

Har du fået et stenslag? Vi tilbyder reparation af bilglas på din adresse

Selvom stenslag er stort set uundgåelige, bliver de ikke mindre irriterende af den grund. For selv et lille stenslag kan udvikle sig til en stor, dyr skade. Derfor er det vigtigt, du formår at reagere hurtigt og få fikset stenslaget med reparation af bilglas.

Hos os slipper du for ventetiden – vi ved nemlig godt, at du har travlt. Derfor tilbyder vi også at troppe op på din adresse og udføre udskiftning af bilglas dér.

Du er selvfølgelig også velkommen til at booke tid til udskiftning af bilglas på et af vores værksteder, hvis du foretrækker det.

Find dit nærmeste værksted >>

Priser: Hvad koster reparation og udskiftning af bilglas?

Før du giver os et kald, er det selvfølgelig rart at kende priser på reparation af bilglas såvel som priser på udskiftning af bilglas – og her er vores priser heldigvis til at forholde sig til.

Når vi skal udføre reparation af bilglas såsom stenslag på din adresse, starter priserne ved 650 kroner – foretrækker du at bruge dit nærmeste værksted, starter priserne i stedet på 400 kroner. Hvert ekstra stenslag koster 150 kroner.

Skal du have udskiftning af bilrude? Så kommer prisen an på model, årgang, udstyr og så videre – du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have en konkret pris.