Reparation og skift af bagrude → hurtigt og effektivt

Få hurtig og effektiv reparation og udskiftning af bagrude

Er bagruden smadret, eller har du fået et uheldigt stenslag? Så er det vigtigt, du sørger for at tage hånd om skaden, så din bil er sikker at køre i (og kan klare sig igennem syn). Har du revner eller skader i din bagrude, er din bil nemlig ikke sikker at køre i længere – og så er den faktisk ikke lovlig.

Heldigvis behøver det hverken at være dyrt, besværligt eller tidskrævende at få udskiftning af bagrude – i hvert fald ikke, hvis du bruger Dansk Bilglas, der klarer alt fra reparation af bagrude til bagrudeskift hurtigt og effektivt.

Udskiftning af bagrude, hvor og hvornår det passer dig

Hvis du vælger at bruge Dansk Bilglas til udskift af bagrude, kan du være sikker på, at hele processen forløber både glat og hurtigt – de har nemlig prøvet det mange gange før. Selv hvis du skal have udskiftning af bagrude, slipper du ofte for unødig ventetid, for de har garanteret allerede den helt rigtige bilbagrude på lager.

Du bestemmer tilmed selv, om du vil have udført skift af bagrude på en af deres mange værksteder, eller du foretrækker, at de sender en mobilmontør ud på din adresse, så du slipper for besvær, ventetid og at undvære din bil.

Få reparation af bagrude og undgå revner i bilbagrude

Har du fået et stenslag i bagruden, eller er det måske forruden, der skal have et styks reparation af stenslag i forrude? Uanset hvad du har af behov, kan du være sikker på, at Dansk Bilglas klarer opgaven til UG.

I de fleste tilfælde tager det omkring 15 minutter at få reparation af bagrude, og så koster det kun fra 650 kroner at få en mobilmontør til at klare det, der hvor du er. Vil du hellere køre bilen på værksted for at få reparation af bagrude, starter priserne fra 400 kroner.

Det samme gælder, hvis skaden allerede er sket, og der skal et bagrudeskift til – her afhænger prisen dog af model, årgang, udstyr og så videre. Du kan dog altid give Dansk Bilglas et kald, hvis du gerne vil have en pris. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Sørg for, at din bil er sikker – reager på stenslag og revner

Du bruger garanteret din bil hver dag, og du er afhængig af den for at komme fra A til B – og derfor er det vigtigt, du sørger for at passe godt på din bil, så du fortsat kan være godt kørende.

Så snart du opdager en revne eller et stenslag, gør du derfor dig selv (og din pengepung) en tjeneste, hvis du reagerer hurtigt. Uanset om det er udskiftning af bagrude eller udskiftning af siderude , sparer du dig selv for både besvær og dumme penge ved at sørge for at få det fikset hurtigst muligt.