Udskiftning og reparation af autorude

Få hurtig og effektiv reparation af autorude og slip for besværet

Har du fået et stenslag, eller slår autoruden revner? Så er det vigtigt, du sørger for at tage hånd om det i tide, så du mindsker skaden mest muligt. Hos Dansk Bilglas står vi klar til at hjælpe dig med både reparation af autorude og udskiftning af autorude, så du hurtigt kan blive godt kørende igen.

Vi hopper gerne i bilen og kommer ud til dig – men du har selvfølgelig også mulighed for at besøge et af vores mange værksteder, som du finder i hele landet.

Reparation af autorude: Få fikset dit stenslag, før det er for sent

Har ruden fået et stenslag eller en mindre skade? Så er det vigtigt, du sørger for at få udført en reparation af bilglas, før skaden når at blive værre. Selv et lille stenslag kan nemlig skabe spændinger i ruden, og før du ved af det, er det ikke nok med en reparation, og så skal du have udskiftning af autorude.

Det bedste, du kan gøre, hvis du får et stenslag:

  • Så snart, du har opdaget stenslaget, bør du sætte et stenslagsplaster på, så du mindsker risikoen for fugt og snavs.
  • Herefter booker du en tid ved os – enten på et af vores værksteder eller ved at få udført reparation af autorude på din adresse.

Når du bruger os hos Dansk Bilglas, sørger vi for at gøre det så nemt for dig som muligt. Derfor kører vi gerne ud til dig og udfører reparation af autorude på din adresse – og det gælder uanset, om det er et stenslag eller en anden skade, du har fået.

Slår ruden revner? Vi kommer til dig med udskiftning af autorude

Er forruden revnet? Så er der desværre kun én mulighed: At få en udskiftning af autorude. For selvom du måske mest har lyst til at være optimistisk, vil skaden kun blive værre og værre – en revne kan nemlig ikke stoppes. Og så er det ikke længere sikkert for dig at færdes i trafikken.

Hos Dansk Bilglas klarer vi heldigvis udskiftning af bilruder hurtigt og effektivt – og vi sørger for, at vi er til mindst muligt besvær for dig. Derfor bestemmer du også selv, om du vil have en mobilmontør ud til din adresse, eller du vil besøge et af vores værksteder. Kvalitet og service er fuldstændig det samme begge steder.

Få overblikket: Reparation og udskiftning af autoruder priser

Hvad koster det at få udskiftning af autorude? Og hvad er priser for reparation af autorude?

Det er selvfølgelig relevante spørgsmål, og vi forstår godt, du gerne vil kende priserne, før du ringer til os.

Når vi kører ud til dig og udfører reparation af autorude, starter prisen ved 650 kroner. Vælger du at få udført reparation vores værksted, starter priser på reparation af autorude fra 400 kroner. I begge tilfælde koster hvert “ekstra” stenslag 150 kroner.

Skal du have priser på udskiftning af autorude er det lidt noget andet. Her er der nemlig forskel på biler, og det kommer an på fx mærke, model, årgang og meget andet. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du gerne vil have en specifik pris – det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Husk altid at undersøge, om din forsikring dækker skaderne – det gør de nemlig i op til ⅔ af tilfældene.